4-zvezdični butični hotel in restavracija

Villa Majda

Le streljaj od mondenega Trsta in uro vožnje iz Ljubljane. Na stičišču Krasa in morske obale se nahaja zasanjana vasica Osp. 

 Zazdi se vam, da ste vstopili v drug svet.

Petdeset odtenkov sive istrskega kamna, sinja modrina neba in zeleni oljčni nasadi se tukaj prepletajo v čarobno podobo. V Villi Majda, ki izvira iz leta 1892, v celoti pa je bila prenovljena v letu 2020, vam pomagamo organizirati manjše zasebne dogodke, praznovanja in poroke. Prostor za druženje ob kaminu, vrt s kamnitim bazenom, vinska klet ter 6 nadstandardnih sob, opremljenih z veliko mero okusa in restavriranim pohištvom vas bodo navdušili.

Pokličite nas & rezervirajte vaše Majda doživetje + 386 31 000 350

Preberite več
Villa majda sobe KOZADOOCMS02

Prebudite se nežno

Majda restoran KOZADOOCMS02

Okusite nekoliko drugačne Istrske jedi

Villa majda pobegnite vsakdanu KOZADOOCMS02

Pobegnite vsakdanu

Fffvilla majda hotel grand koper KOZADOOCMS02

Z vami tudi v Kopru

Za vas smo prenovili osrednji mestni hotel v Kopru – največjem obmorskem mestu v slovenski Istri. Hotel Grand Koper gostom ponuja 60 sob, večkrat nagrajeno restavracijo Capra, picerijo in kavarno v pritličnem delu. Na voljo je tudi poseben prostor za zaključene skupine. Vse od leta 2020 navdušuje poslovneže kot tudi druge obiskovalce, ki se v slovensko Istro odpravljajo predvsem z željo po odkrivanju zanimivih kotičkov in odlične kulinarike.

Preberite več