Istrska vila z bazenom in šestimi zasebnimi sobami

Villa Majda, rustikalna istrska vila z zunanjim bazenom in prečudovitim zelenim vrtom, bo poskrbela za vaš popoln oddih in absolutno sprostitev. Da bomo lahko vsem gostom, ki si želijo miru in sprosititve, zagotovili največje možno udobje, morajo biti vaši otroci stari najmanj 12 let, da se vam lahko pridružijo.

Za vas smo uredili in sodobno opremili pet dvoposteljnih sob superior z velikimi zakonskimi posteljami in zasebnimi kopalnicami, in pa eno dvoposteljno sobo deluxe, ki jo odlikuje še pogled na zeleno kuliso. Vse sobe so klimatizirane, v njih najdete tudi TV zaslone, celotna hiša pa je opremljena z brezžično internetno povezavo.

V Villi Majdi vam vsako jutro postrežemo s svežim zajtrkom, veseli pa bomo, če se nam boste pridružili tudi za večerjo. Za vas izbiramo samo najbolj kakovostne in domače sestavine, ki se na krožnikih odražajo v najboljših okusih. Na naših krožnikih prevladuje sezonska zelenjava, ki je vsako jutro skrbno nabrana na naši njivi. Postregli pa vam bomo tudi z domačim oljčnim oljem.

Oglejte si naše sobe

Številke naših sob imajo poseben pomen. Bi radi izvedeli, od kod izhajajo?

Preberite si več