Prostor za vaš popoln oddih

Kjer se stikata Istra in Kras, vas v objemu zelenih oljčnih nasadov in vinogradov, pod mogočnim Kraškim robom, čaka Villa Majda – prostor za manjše zasebne dogodke, ekskluzivne poroke in najlepša destinacija za poletni oddih.

Če cenite preživljanje prostih trenutkov v neposredni bližini narave in obožujete pristne okuse, je posest, ki se nahaja na obrobju ene najstarejših istrskih vasi, prava izbira za vas.

 Čudovit in stilsko dovršen objekt, obdan z izjemno naravno kuliso, vas bo navdušil.

Fadvilla majda  zunanjost KOZADOOCMS02

Villa Majda oblikovana v stilu večnega dizajna

S ciljem ustvariti ambient s klasičnim pridihom, ki zavzema zgodovino stare kraške hiše ter ustvariti eleganco, je bil oblikovan interier Ville Majda, ki odraža pridih svežine, kombinacijo rustikalnih materialov ter modernih detajlov. Večina pohištva je bila oblikovana po naročilu ali restavrirana s premišljenim izborom obdelave materiala in tekstila, ki vsak kos pohištva dodatno definira.

V spodnjem delu hiše se nahaja restavracija, ki je oblikovana z idejo o odprtem prostoru, nekoliko bolj ločeni od glavnega restavracijskega dela pa sta recepcija združena z barom in vinska klet. Dizajn vsake spalnice ima svojo zgodbo ter zanimive detajle, ki obiskovalca popeljejo v elegantno oazo. Kombinacija elegantnega pohištva, nežnih linij in nevtralni barvni toni zaokrožijo celoten interier ter obiskovalcem nudijo udobje in sprostitev. Kopalnice so moderne in funkcionalne, s pridihom eklektičnega stila.

Villo Majdo sta oblikovali Petra Božič in Tanja Grujičić iz Poke studia.

Rezervirajte zdaj